img

+32 476 65 76 35

Menu

Massage

 • Klassieke massage

  Dagelijks bouwt iedereen veel spanningen op in lichaam en geest. Deze spanningen kunnen op den duur tot lichamelijke en geestelijke klachten leiden. Een klassieke ontspanningsmassage is hiervoor een ideale preventieve behandeling. Ontspanning behoort tot onze essentiële levensbehoeften om gezond en gelukkig door het leven te gaan. Door het krijgen van een klassieke massage kan het helpen om de opgebouwde spanningen los te laten.

 • Hot stone massage

  Hotstone Massage wordt uitgevoerd met warme basalt stenen. De stenen zijn van gestold lava van vulkanen uit het Andes gebergte in Zuid-Amerika. Dit gesteente is door hitte ontstaan en heeft eeuwenlang in rivierbeddingen gelegen. Ze hebben een hoog ijzer- en magnesiumgehalte met een hoge dichtheid waardoor de warmte goed wordt vastgehouden en langzaam aan het lichaam wordt afgegeven.
  De stenen worden verwarmd in een au bain marie (ca. 50 graden). Met een warme olie wordt het lichaam met zowel de handen als de stenen gemasseerd, tegelijkertijd liggen er ook warme stenen (afgedekt) op het lichaam.
  De warmte en dieptewerking geeft een volledige ontspanning van lichaam en geest en is dan ook een effectief middel tegen stress en (spier)spanning. Het heeft invloed op de bloedcirculatie, het heeft een ontgiftende werking en de orgaanactiviteit wordt gestimuleerd. Het geeft pijnverlichting en verbetering van de gewrichtsfuncties (ook geschikt bij artrose en fibromyalgie).

 • Kruidenstempelmassage

  De wortels van de kruidenstempel massage liggen in de oude oosterse wereld. De combinatie van warmte, massage en kruiden triggert de zintuigen en maakt van een kruidenstempel massage een intense ervaring die naast ontspanning nog veel meer positieve effecten op de gezondheid heeft.

 • Warme schelpenmassage

  Warme schelpenmassage is een verwarmende massage waarbij gebruik wordt gemaakt van gepolijste schelpen. De schelpen zijn een unieke innovatie als het gaat om warmtebehandelingen. Het effect is vergelijkbaar met hot stone massage, maar met bijkomend voordeel dat de schelpen milieuvriendelijk zijn en dat ze een uur lang warm blijven. De schelpen worden van binnen verwarmd door een combinatie van water en mineralen. Zeker in de wintermaanden is het fijn voor het lichaam om diepe warmte te ervaren, zodat diepgelegen spiergroepen zich kunnen ontspannen.

 • Sportmassage

  Sportmassage kan voor verschillende doeleinden worden aangewend. Deze massagevorm kan zowel een preventieve als herstellende en ontspannende werking hebben. Het is een stevige massagevorm waarbij wordt ingewerkt op de dieperliggende spierlagen. Verkrampte spieren worden door deze massage versoepeld en de bloedsomloop wordt bevorderd om beter de afvalstoffen in de spieren af te kunnen voeren.

 • Herballanceringsmassage

  Een Herballanceringsmassage bevordert vaak het algemeen welzijn en welbehagen. Ook mensen met kanker kunnen er baat bij hebben. Ze kan als effect hebben dat u zich gemakkelijker ontspant, u minder angstig voelt, even de pijn vergeet, beter slaapt …
  Overweegt u een massagebeurt? Vraag dan eerst aan uw behandelend arts of dat in uw situatie aan te raden of veilig is. Het is ook belangrijk dat we uw gezondheidssituatie en aandachtspunten kenen. Uitzaaiingen in de wervelkolom, bijvoorbeeld, maken de botten heel broos. Als we daar te veel druk op uitoefent, kan er een breuk veroorzaken. Geef ons aan waar uw pijn, hinder, last … ondervindt.

Algemene informatie:

 • - Bij uw eerste bezoek wordt er een vragenlijst overlopen. Dit om te kunnen bepalen welke behandeling of een combinatie van behandelingen mogelijk zijn, rekening houdend met uw wensen/klachten.
 • - Uit hygiënisch oogpunt dient u voor de behandeling te hebben gedoucht.
 • - U houdt uw slip aan en indien u het prettiger vindt mag u ook de bh aanhouden. Trek niet uw mooiste ondergoed aan, er kan olie op komen.
 • - De praktijk is voorzien van alle benodigde materialen, u hoeft dus zelf geen handdoeken mee te nemen.