img

+32 476 65 76 35

Menu

Handen en voeten

 • Manicure

  Hoe heb jij je nagels het liefst? Manicures zijn hot en de perfecte manier om je handen en nagels in topconditie te krijgen. Na een professionele en goede manicure zijn je handen en nagels weer verzorgd en zien ze er uit om door een ringetje te halen.

 • Sopolish - protect and peel

  Sopolish is een unieke SALONBEHANDELING en garandeert langdurig perfect gelakte nagels gedurende minstens 14 dagen. Dit product geeft extra sterkte aan de nagel en een blijvende glans. Het wordt aangebracht zoals nagellak, hardt zeer snel uit onder een LED-lamp en wordt snel verwijderd dankzij het PEEL-OFF systeem. Zonder beschadiging van de natuurlijke nagel. Zonder buffen, zonder frezen, zonder vijlen, met volledig respect voor de natuurlijke nagel.

 • Pedicure

  Een cosmetische pedicure is de perfecte manier om je voeten en teennagels weer helemaal terug in shape te krijgen. Wat je kan verwachten? Zachte, gladde en gezonde voeten en natuurlijk verzorgde teennagels. Meer hebben je voeten niet nodig.

 • Gespecialiseerde voetverzorging (medische pedicure)

  De gespecialiseerde voetverzorging is net als een pedicure, de verzorging van de voet en de behandeling van huid- en nagelaandoeningen. Daarnaast voeren we ook specialistische behandelingen uit, zoals de behandeling van de risicovoet, waarbij ten gevolge van een ziekte (o.a. diabetes, reuma, spasticiteit, kanker) of andere oorzaken (o.a. ouderdom, verwaarlozing) een verhoogd risico aanwezig is op complicaties. Afhankelijk van de klachten van de cliënt voeren we de passende specialistische behandeling uit. We kenen de juiste technieken, materialen en werkvolgorde. Om locaties aan de voet drukvrij te leggen kunen we ondermeer anti-druktechnieken toepassen. Ook zijn we op de hoogte van de verschillende contra-indicaties, waarbij deze behandelingen juist niet mogen worden uitgevoerd. De specialistische behandelingen zijn gericht op preventie en pijnklachtvermindering. Zo weten we wanneer we moet doorverwijzen naar andere disciplines.