Home
Prijslijst
Nieuws
Nieuwsbrief
Contact
Fotogallerij

Betaal vanaf heden ook met je smartphone

Vanaf heden is het ook mogelijk om te betalen met de mobiele app van Payconiq

payconiq appstorepayconiq google play

Beautysalon Hélène start met de opleiding IFPC


Het ‘Institute for Professional Care’ richt zich naar gediplomeerden en/of zelfstandigen die reeds de vakbekwaamheid bezitten in hun domein. Concreet spreken we hier over de gediplomeerde/zelfstandige schoonheidsspecialiste(s).
Het ‘Institute for Professional Care’ werkt samen met diverse ziekenhuizen en ook met organisaties die zich volledig inzetten voor één of meerdere zorgprofielen. De studenten krijgen opleiding van ervaren mensen uit diverse vakgebieden.

Online uw afspraak maken.


Nu kan je ook online een afspraak boeken vanop de mobile website.
Druk op de home pagine op Book now en volg de verdere instructie's.

Vanaf heden kunt u bij ons ook terecht voor sportmassage.


Sportmassage is een stevige vorm van massage waarbij knedingen en strijkages worden gebruikt om toegang te krijgen tot de dieperliggende spierlagen. De massage maakt verhard weefsel weer soepel en stimuleert de bloedcirculatie, waarbij tevens de afvalstoffen uit de spieren afgevoerd worden.

Soplish Protect & Peel


De nieuwe Sopolish Protect en Peel garandeert u prachtig gelakte nagels gedurende meer dan 14 dagen met volledige bescherming van uw natuurlijke nagels, door ze niet eens aan te raken. Sopolish Protect & Peel verwijder je in slechts enkele seconden, zonder enig contact met solventen. U kan het zelf thuis afpellen, veilig en eenvoudig, met behoud van de natuurlijke vitaliteit van uw nagels.